Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
TASR
dnes 24. septembra 2024 o 17:47
Čas čítania 0:35

VIDEO: Muž sa v bratislavskej MHD obtieral nahým penisom o mladistvé dievčatá. Nespoznáš ho na videu?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž obťažoval v bratislavskej mestskej hromadnej doprave dievčatá.

  • Neznámy muž počas septembra obťažoval v bratislavskej mestskej hromadnej doprave mladistvé dievčatá.
  • Páchateľ sa o ne obtieral penisom, čím sa dopustil v zmysle zákona verejného pohoršenia, ktoré spáchal na chránených osobách.
  • Policajti objasňujú okolnosti tohto pokračujúceho trestného činu výtržníctva a obracajú sa na verejnosť so žiadosťou o pomoc.

Citát:„Doposiaľ neznámy muž mal v rôznych dňoch mesiaca september 2024 nastúpiť do prostriedkov mestskej hromadnej dopravy, pristúpiť k poškodeným mladistvým dievčatám, počas jazdy mal vytiahnuť pohlavný úd a s ním sa následne o dievčatá mal obtierať,“ priblížil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Širší kontext: Policajti v tejto súvislosti pátrajú po totožnosti muža na záberoch, ktoré zverejnili na sociálnej sieti. Muž by svojimi informáciami mohol napomôcť pri objasnení vyšetrovania. Akékoľvek informácie k jeho totožnosti, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu môžu ľudia oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

Späť
Zdieľať
Diskusia