Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Barbora Fábryová
dnes 24. septembra 2024 o 18:31
Čas čítania 0:43

Danko zareagoval na prezidentovu kritiku. Národniari avizovali, že Pellegriniho v ďalších voľbách nepodporia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Danko tvrdí, že bez SNS by Pellegrini nebol prezidentom.

  • Andrej Danko na tlačovej konferencii zareagoval na slová prezidenta Petra Pellegriniho, ktorý povedal, že šéf SNS nemá mandát na udávanie tónu slovenskej politiky.
  • Danko tvrdí, že si vyprosí, aby slovenský prezident zasahoval do koaličného boja.
  • Šéf národniarov tvrdí, že keby nebola SNS, Peter Pellegrini by sa nestal prezidentom. Napriek tomu, že Danko Pellegriniho vo voľbách podporil, tvrdí, že ich vzájomný vzťah nefungoval.

Citát:„V druhom kole rozhodovali národné hlasy a včera sa o ne do budúcich volieb pripravil,“ povedal Danko na margo Pellegriniho.

Širší kontext: Andrej Danko povedal, že sa nevzdáva kresla podpredsedu parlamentu, ale zároveň kreslo ponúka, ak to má pomôcť koalícii či strane Hlas-SD. Tvrdí, že nemá záujem o zákulisné hry a povedal, že Hlas mu ponúkol výmenu ministerstva športu za predsedu parlamentu. On však tvrdí, že mu ide o spravodlivosť.

Na tlačovom brífingu počas návštevy v OSN v New Yorku prezident SR Peter Pellegrini vyhlásil, že Andrej Danko nemá mandát na udávanie tónu slovenskej politiky. Strana, ktorú vedie, je jednou s najnižšími preferenciami a dôveryhodnosť samotného Danka patrí tiež medzi najslabšie.

Prečítaj si aj tieto články:

23. septembra 2024 o 19:03 Čas čítania 0:50 Prezident Pellegrini sa pustil do Andreja Danka. Na pôde OSN vysmial jeho dôveryhodnosť a nízke preferencie SNS Prezident Pellegrini sa pustil do Andreja Danka. Na pôde OSN vysmial jeho dôveryhodnosť a nízke preferencie SNS
24. septembra 2024 o 9:09 Čas čítania 0:56 SNS reaguje na Pellegriniho ostrú kritiku Danka. Ponížil sa a zaradil na úroveň hovorcu Hlasu-SD, odkazuje mu strana SNS reaguje na Pellegriniho ostrú kritiku Danka. Ponížil sa a zaradil na úroveň hovorcu Hlasu-SD, odkazuje mu strana
23. septembra 2024 o 19:03 Čas čítania 0:50 Prezident Pellegrini sa pustil do Andreja Danka. Na pôde OSN vysmial jeho dôveryhodnosť a nízke preferencie SNS Prezident Pellegrini sa pustil do Andreja Danka. Na pôde OSN vysmial jeho dôveryhodnosť a nízke preferencie SNS
Domov
Zdieľať
Diskusia