Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
dnes 5. októbra 2024 o 15:09
Čas čítania 0:30

Hlas-SD spravuje web, ktorý obviňuje politikov, koľko peňazí minuli. Na stránke im však svieti upozornenie, že môže ísť o fikciu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na webe obviňujú bývalé vlády.

  • Strana Hlas-SD spravuje web Zadĺžili Slovensko, na ktorom píšu o tom, o koľko nás vraj zadĺžili Igor Matovič, Richard Sulík či Jaroslav Naď.
  • Na webe však svieti disclaimer, ktorý upozorňuje na to, že obsah stránky môže byť fiktívny.
  • Strana Hlas na webe politikov prezentuje ako „gamblerov“, ktorí rozhádzali verejné financie. Čitatelia webu im na základe toho môžu posielať rôzne odkazy.

Citáty: „Obsah tejto stránky môže byť fiktívny a nezodpovedať skutočným udalostiam či postavám. Informácie a opisy môžu byť prikrášlené za účelom zábavy alebo umeleckého vyjadrenia. Akékoľvek podobnosti so skutočnými osobami sú náhodné,“ píšu na webe.

„Tieto očividné lži si už museli poistiť aj právne. Môže ísť vraj o fikciu, píšu malými písmenkami na konci webu. Nie že môže, ale aj ide,“ reagoval na webovú stránku bývalý premiér Ľudovít Ódor (PS).

 

Politika
Zdroj: Zadlzilislovensko.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia