Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
včera 9. októbra 2024 o 17:10
Čas čítania 0:30

Slováka so zákazom šoférovať do roku 2117 načapala za volantom košická polícia. Na rozsudok čaká v policajnej cele

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž z okresu Piešťany nafúkal pri dychovej skúške 2,38 promile. Auto šoféroval počas zákazu viesť motorové vozidlá.

Policajti na cestách Košického kraja minulý týždeň odhalili ďalších 17 vodičov, ktorí si sadli za volant auta pod vplyvom alkoholu. Jeden z nich bol 47-ročný muž z okresu Piešťany, ktorý pri dychovej skúške nafúkal 2,38 promile a navyše šoféroval počas zákazu viesť motorové vozidlá. Tento trest mu uložil súd v roku 2017 na dobu 1200 mesiacov, to znamená do roku 2117.

Muž šoféroval v utorok 8. októbra popoludní vozidlo zn. Audi A8 v obci Gemerská Panica v okrese Rožňava, kde ho zastavila a kontrolovala policajná hliadka.

„Čelí už obvineniu za dva skutky - marenie výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenie pod vplyvom návykovej látky s trestnou sadzbou až na dva roky. Na svoj ďalší osud čaká v policajnej cele, o jeho treste rozhodne súd,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Domov
Zdieľať
Diskusia