Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
dnes 22. októbra 2024 o 8:16
Čas čítania 0:26

Tesco prichádza s novinkou. Niektoré produkty budú mať nový ekologický obal, zmena sa dotkne aj slovenského trhu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zmeny sa v budúcnosti dotknú viacerých produktov.

  • Obchodný reťazec Tesco zavádza novinku. Plastové vaničky pri mletom mäse mení za špeciálny flow-pack obal, informuje iDNES.cz.
  • Dôvodom zmeny je zníženie spotreby plastov, ktorá by mala klesnúť o viac ako 80 percent.
  • Zmena sa dotkne aj slovenských reťazcov, informujú tvnoviny.sk. V nových obaloch budú v budúcnosti predávať viaceré produkty.

Citát:„Ihneď po zavedení budú výrobky zaradené medzi akčné ponuky s ešte priaznivejšími cenami,“ uviedol reťazec pre iDNES.cz.

Širší kontext: So zmenami prichádza aj reťazec Kaufland. Pri platbe kartou si zákazníci môžu vybrať, či chcú, alebo nechcú dostať potvrdenie z platobného terminálu. Reťazec sa snaží šetriť životné prostredie tým, že pokladničný blok je kratší.

Prečítaj si aj tieto články:

19. októbra 2024 o 16:22 Čas čítania 1:04 Priprav sa na drahšie Vianoce. Prudké stúpanie ceny masla straší pekárov aj cukrárov Priprav sa na drahšie Vianoce. Prudké stúpanie ceny masla straší pekárov aj cukrárov
17. októbra 2024 o 12:49 Čas čítania 0:50 Slovenskí hydinári čelia kritickej situácii. V novom roku môžu byť vajcia drahšie či nahradené zahraničnými Slovenskí hydinári čelia kritickej situácii. V novom roku môžu byť vajcia drahšie či nahradené zahraničnými
16. októbra 2024 o 7:21 Čas čítania 0:28 Slováci v Bille vykúpili lacnejšie maslo za pár dní. Obchod musel zvrejniť oznam o vypredaní zásob Slováci v Bille vykúpili lacnejšie maslo za pár dní. Obchod musel zvrejniť oznam o vypredaní zásob
TESCO MASO, FLOW-PACK OBAL
Zdroj: Tesco
Späť
Zdieľať
Diskusia