Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
včera 21. októbra 2024 o 7:24
Čas čítania 0:28

Kaufland prichádza s veľkou zmenou. Snaží sa tým šetriť životné prostredie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kaufland chce pokladničné bločky časom odstrániť úplne.

  • Kaufland zavádza v predajniach novinku a pri platbe kartou si zákazníci môžu vybrať, či chcú, alebo nechcú dostať potvrdenie z platobného terminálu, informujú tvnoviny.sk.
  • Reťazec sa snaží šetriť životné prostredie tým, že pokladničný blok je kratší.
  • Portál informuje, že ide iba o medzikrok, pretože Kaufland chce postupne úplne odstrániť papierové pokladničné bločky.

Citát:„Táto funkcia je dostupná pre všetkých zákazníkov bez ohľadu na použitie nášho vernostného programu Kaufland Card pri samoobslužných a aj štandardných pokladniciach,“ povedala hovorkyňa spoločnosti Lucia Vargová.

Širší kontext: Vargová informovala, že Kaufland aktuálne pracuje na funkcii, ktorá by umožnila zákazníkom, ktorí používajú aplikáciu a vernostný program Kaufland Card, možnosť vybrať si možnosť netlačiť pokladničný bloček. Podobný systém už využívajú reťazce Terno, Kraj a COOP Jednota.

kaufland
Ilustračná fotografia. Zdroj: Kaufland
Späť
Zdieľať
Diskusia