Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
14. apríla 2023, 19:30
Čas čítania 0:32

Obľúbená relácia Nové bývanie na TV Joj prejde veľkou zmenou. Od nedele sa z televíznych obrazoviek vytratí známy expert

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Známy realitný poradca plánuje venovať sa svojej realitnej kancelárii.

Jojkársku reláciu Nové bývanie, ktorú dlhé roky moderuje Vladimír Voštinár, budú od nedele vysielať v zmenenej zostave. Realitného poradcu Martina Čapa, ktorý nehnuteľnosti odborne hodnotí, vystrieda prezident Národnej asociácie realitných kancelárií Ján Pálenčár, píše Život.

„Veľmi ma teší, že môžem byť súčasťou jednej z najúspešnejších relácií na Slovensku. Nové bývanie dlhodobo edukuje širokú verejnosť o realitnom trhu a rovnako popularizuje prácu realitných maklérov. To sú niektoré z dôvodov, prečo považujem NB za jedinečný projekt. Verím, že budem kupujúcim nápomocný pri nájdení ich vysnívaného bývania,“ vyhlásil Pálenčár.

Plánuje venovať sa svojej realitnej kancelárii 

Martin Čapo odchod odôvodnil tým, že má v pláne venovať sa najmä svojmu podnikaniu. „Z Nového bývania po takmer 15 rokoch odchádzam, pretože sa idem intenzívne venovať rozvoju svojej kancelárie a hlavne vývoju prospešných služieb a nástrojov pre ľudí, ktorí riešia bývanie,“ informoval.

voštinár
Zdroj: Instagram/@vladimi_vostinar_official, janpalencar.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia