Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
18. apríla 2023, 17:30
Čas čítania 0:25

„Na Slovensku nebudem môcť mať deti, keďže som gay.“ Pýtali sme sa mladých Slovákov, či chcú mať deti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladí ľudia v našej ankete odpovedajú na otázku, či rozmýšľajú nad rodinou. Vysvetľujú tiež, aké majú na svoje rozhodnutie dôvody.

Aj ty počúvaš na rodinných oslavách otravné poznámky od babičky o tom, kedy budeš mať deti, pretože ona už v tvojom veku mala dve?

Naša generácia je však iná a nie všetci mladí ľudia uvažujú nad rodinou. Viacerých láka vidina nezávislosti, cestovania alebo jednoducho nechcú deti z ekologických dôvodov, pretože ich nechcú priviesť na svet v dobe globálneho otepľovania. Majú však aj iné dôvody.

Na Slovensku nebudem môcť mať deti, keďže som gay,“ hovorí nám jeden z respondentov. Dodáva, že je podľa neho zvláštne, ako Slováci odsudzujú lásku párov rovnakého pohlavia. Viac o tom, čo si myslí o založení rodiny naša generácia, sa dozvieš v ankete.

Domov
Zdieľať
Diskusia