Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
19. apríla 2023, 11:04
Čas čítania 0:29

Poznáme dátum otvorenia lacného obchodu Primark na Slovensku. Zamestnancov láka na atraktívne mzdy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reťazec ponúka prácu pre viac ako 200 ľudí.

Známy módny reťazec Primark otvára svoju prvú prevádzku na Slovensku 25. mája 2023 v nákupnom centre Eurovea. Slovensko sa stalo 16. trhom na svete a 5. trhom v strednej a východnej Európe, kde táto sieť pôsobí. 

„Primark Eurovea ponúkne zákazníkom úžasné módne trendy vrátane najnovších letných ‚must-haves‘, a to za dostupné ceny, navyše spolu s každodennými potrebami v oblasti dámskeho, pánskeho, detského a domáceho oblečenia, ako aj kozmetiky a doplnkov,“ píše reťazec v tlačovej správe. 

200 pracovných miest

Spoločnosť Primark v Eurovei vytvorí pre miestnu ekonomiku viac ako 200 pracovných miest. Naďalej hľadá nových zamestnancov na mnoho pracovných miest, napríklad hľadá ľudí na pozície predavačov. Zamestnancovi na pozícii špecialista prevádzkových procesov ponúka firma plat 1 600 eur. Viac informácií o kariére si pozri tu.  

primarkprimarkprimark
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia