Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
14. apríla 2023, 16:50
Čas čítania 0:37

Lacný obchod Primark ponúka Slovákom plat 1 600 € na pozícii, kde ti netreba ani vysokú školu. V Bratislave otvorí už čoskoro

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Lacný obchod Primark naberá do svojej prevádzky v Bratislave nových zamestnancov. Ponuky majú aj pre študentov.

Lacný obchod Primark už v priebehu mája otvorí brány prvej slovenskej predajne v hlavnom meste. Na webovom portáli Profesia.sk pomaly začínajú pribúdať pracovné ponuky, v ktorých firma ľudí láka na atraktívne mzdy a zaujímavé benefity.

Najnovšie obľúbená značka zverejnila ponuku na pozíciu špecialista prevádzkových procesov. Tvojím hlavným zameraním by bolo dodržiavanie BOZP procesov a predpisov, pomoc pri technických opravách či realizovanie každodenných aktivít.

Okrem atraktívneho platu 1 600 eur mesačne ti spoločnosť ponúka viaceré zamestnanecké benefity:

Zamestnanecké výhody.
Zamestnanecké výhody. Zdroj: profesia.sk

Celú ponuku si môžeš pozrieť na tomto odkaze. Medzi ďalšími ponukami je aj pozícia vedúceho oddelenia so mzdou 1 700 eur mesačne či práca tímového manažéra s ohodnotením 1 650 eur mesačne.

Nezabudli ani na študentov

Primark má však záujem aj o brigádnikov. Tým ponúka hodinovú mzdu 5,50 eura na hodinu na pozícii asistenta predaja. Medzi tvoje povinnosti by patrila starostlivosť o tovar, jeho dopĺňanie a udržiavanie štandardov predajne.

Všetky dostupné ponuky si môžeš pozrieť po prekliknutí na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia