Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ondřej Jarůšek
24. apríla 2023, 9:12
Čas čítania 0:39

VIDEO: Brutálne k. o. kolenom. Bojovník si vďaka veľkolepej výhre odniesol milión dolárov

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
VIDEO: Brutálne k. o. kolenom. Bojovník si vďaka veľkolepej výhre odniesol milión dolárov
Zdroj: Jayne Kamin-Oncea/Getty Images
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hlavný zápas turnaja Bellator 295 priniesol neuveriteľné zakončenie.

Americký bojovník Patrick „Patchy“ Mix (18 : 1) má po sobotňajšej noci dvojnásobný dôvod na radosť. Na turnaji Bellator 295 porazil doterajšieho šampióna bantamovej váhy Raufeona Stotsa (19 : 1) a vzal si jeho opasok. Zároveň sa stal výhercom pyramídy o milión dolárov, informuje server MMA Fighting.

Patrick Mix si výhru pripísal vo veľkom štýle. Hneď v prvnom kole totiž svojho súpera trafil tvrdo a presne načasovaným kolenom priamo do brady. Raufeon Stots nemal šancu úder ustáť. Spadol na zem a o víťazovi tak bolo rozhodnuté už po osemdesiatich sekundách. Zábery ukážkového knockoutu zdieľala na sociálnych sieťach stanica ESPN.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ESPN MMA (@espnmma)

Fanúšikovia víťaza zahrnuli gratuláciami. A ako povedal sám bojovník, práve tento spôsob ukončenia dlho nacvičoval. „Ľudia si myslia, že viem bojovať iba na zemi. Práve som knockoutoval Raufeona Stotsa, ktorý mal skóre 19 : 1, svojím zadným kolenom. Pracoval som na tom mesiace,“ vyjadril sa nový šampión bezprostredne po výhre. Svoju šnúru víťazstiev predĺžil na aktuálnych päť v rade. 

Domov
Zdieľať
Diskusia