Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
4. mája 2023 o 16:12
Čas čítania 0:24

Prezidentka Čaputová zverejnila tajomnú kresbu. Mohla by naznačovať, či bude opäť kandidovať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prezidentka zatiaľ na otázky o kandidatúre neodpovedala.

Zuzana Čaputová na Facebooku aj Instagrame zdieľala tajuplný obrázok od slovenského umelca so pseudonymom Komixom. Ten zareagoval na fotografiu z jej nedávnej návštevy u dobrovoľníkov Červeného kríža, pri ktorej si hlava štátu skúsila resuscitáciu cvičnej figuríny.

Vidíme na nej ilustrovanú verziu prezidentky, ktorá dáva masáž srdca trojrozmernému modelu slovenského štátneho znaku. Pod zdieľaným obrázkom figuruje tajomný odkaz: „Ale dáme to, že?“

Zuzana Čaputová doposiaľ nekomentovala, či bude opätovne kandidovať. Niekoľkokrát však zopakovala, že svoje rozhodnutie oznámi v priebehu „najbližších týždňov“. V rozhovore Denníku N na festivale Pucung povedala, že ju teší podpora verejnosti v prieskumoch, no jej rozhodnutie bude prebiehať v jej vnútri.

Anketa:
Chceš, aby Zuzana Čaputová opäť kandidovala? 
Určite áno.
Neviem/Je mi to jedno.
Nie. 
Určite áno.
64 %
258 Hlasov
Neviem/Je mi to jedno.
6 %
26 Hlasov
Nie. 
29 %
118 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia