Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová TASR
6. mája 2023, 7:33
Čas čítania 0:42

Na hraniciach Ruska zadržali Slováka v neoprénovom obleku s detským plávacím kolesom. Skúsil sa vyhovoriť, hrozí mu však väzenie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ruská FSB vraj zadržala Slováka, ktorý priplával cez rieku Narva z Estónska.

Pohraničníci z ruskej Federálnej bezpečnostnej služby vraj zadržali Slováka, ktorý v neoprénovom odeve nelegálne priplával do ruskej Leningradskej oblasti z Estónska cez hraničnú rieku Narva. Zadržali ho na ruskom brehu rieky ešte v pondelok 1. mája, stíhajú ho od stredy 3. mája. Uvádza to TASR, ktorá tieto informácie získala z piatkových správ ruských spravodajských webov RBK a Fontanka.ru. Na Twitteri na to upozornil portál Nexta TV.

Muž zo Slovenska, ktorého fotografiu s rozmazanou tvárou zverejnila tlačová služba FSB, údajne plával cez rieku s detským plávacím kolesom, na ktorom mal ruksak so svojimi osobnými vecami. Boli v ňom napríklad tenisky, igelitky či uterák.

Slovák vraj zastával proruské názory a do Ruska sa rozhodol emigrovať pre zdražovanie, svoj nesúhlas s politikou Európskej únie a rastúcu akceptáciu LGBT na Západe.

Za nelegálne prekročenie hraníc mu v Rusku hrozí až šesťročné väzenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia