Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
12. mája 2023 o 7:50
Čas čítania 0:26

VIDEO: Motorkár pri Bratislave pridal na 111 km/h v úseku, kde je iba 50. Vôbec si nevšimol, kto celý čas jazdil hneď za ním

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Najvyššiu povolenú rýchlosť prekročil o vyše 60 km/h.

Motorkár si na zjazde z diaľnice pri bratislavských Vajnoroch nevšimol policajnú hliadku, ktorá po celý čas jazdila za ním, a tak poriadne pridal. Na to vzápätí doplatil.

Bratislavskí dopravní policajti motorkára zastavili, keď začal pridávať plyn na zjazde, pričom v tomto úseku je maximálna povolená rýchlosť iba 50 km/h.

Policajný radar zaznamenal rýchlosť 111 km/h, čím vodič prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 61 km/h. Podľa videa zverejnenom na sociálnej sieti je zrejmé, že motorkár sa v jednej chvíli dokonca priblížil až k hranici 120 km/h, ale radar mu oficiálne nameral rýchlosť 111 km/h.

„Samé jednotky, škoda, že mu nepomohli,“ okomentovali bratislavskí policajti motorkárov incident v statuse. Dopravný priestupok vyriešili uložením blokovej pokuty.

Domov
Zdieľať
Diskusia