Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. mája 2023 o 18:50
Čas čítania 0:28

Šiestak v škole pri Spišskej Novej Vsi vrazil učiteľke do tváre. Chcela ho iba upokojiť, no chlapec zareagoval agresívne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prípadom sa už zaoberá polícia.

V obci Hrabušice pri Spišskej Novej Vsi napadol na základnej škole iba 13-ročný žiak svoju učiteľku. Tá sa ho počas prestávky snažila upokojiť a poslať do triedy. Chlapec však namiesto poslúchnutia učiteľke vrazil a spôsobil, že okamžite začala krvácať. Po útoku ju museli vyšetriť, píšu Noviny.sk.

„Šmahnutím ruky bol vraj rozbitý učiteľkin rám na okuliaroch. Spôsobené bolo aj nejaké zranenie. Pani učiteľka bola ošetrená,“ povedal starosta obce Hrabušice Marcel Kacvinský. Po tomto útoku okamžite zavolali políciu. Tá prijala trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu výtržníctva.

Podľa lekárskej správy učiteľka utrpela hematóm v oblasti nosa a pravého oka. Zranenia nie sú natoľko vážne, že by musela nastúpiť na PN. Šiestaka si spolu s jeho rodičmi polícia predvolala na obvodné oddelenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia