Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
19. mája 2023, 18:12
Čas čítania 0:31

Na Slovensku otvoria nový Starbucks. S trochou šťastia si v ňom zarobíš aj 2 300 eur mesačne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zamestnancom ponúka reťazec mnohé výhody.

Starbucks opäť rozširuje počet kaviarní na Slovensku. Najnovšiu prevádzku otvorí v meste Trenčín. Toto mesto sa tak stane piatym na Slovensku, kde môžeš obľúbenú sieť navštíviť. Práve do tejto prevádzky hľadajú zamestnanca na pozíciu store manager. 

Reťazec ponúka plat od 1 600 do 2 300 eur. Ponúka aj mnohé výhody a benefity v podobe bonusov, finančných odmien, 3 nápojov zadarmo počas zmeny a 2 balíčkov kávy alebo čaju domov každý mesiac. 

Uchádzačovi stačí maturitné vysvedčenie a úroveň angličtiny B1. Starbucks od nového manažéra očakáva disponovať skúsenosťou s vedením tímu v zákazníckom servise. Robenie kávy bude súčasťou školenia. 

„Kedy by sme nového kolegu chceli privítať v tíme? Najradšej ihneď! Ešte pred otvorením kaviarne totiž nový store manager musí absolvovať tréning v kaviarni v Žiline, aby bol na svoju novú rolu úplne pripravený,“ píšu v inzeráte

Domov
Zdieľať
Diskusia