Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
26. mája 2023, 18:10
Čas čítania 0:34

Vodič s 3 promile pri Nitre zrazil malého chlapca. Vyhováral sa, že on nešoféroval, aj keď ho svedkovia mali natočeného na kameru

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa stal v obci Dolné Obdokovce pri Nitre.

Opitý 62-ročný vodič s tromi promile zrazil osemročného chlapca, ktorého museli po nehode previezť do nitrianskej nemocnice. O incidente z obce Dolné Obdokovce informovala nitrianska polícia na Facebooku. Chlapec po náraze spadol na zem.

Vodič počas komunikácie s policajnými zložkami najskôr tvrdil, že vozidlo nešoféroval, no následne svoju verziu zmenil a uznal, že vozidlo mohol šoférovať práve on.

„Jedna pani incident priamo videla a potvrdila, že muž viedol osobné motorové vozidlo v tom čase a jazdil zo strany na stranu a aj to, že narazil do osemročného chlapca, ktorý spadol na zem. Druhý svedok povedal, že má k dispozícii kamerový záznam, kde vidieť, ako muž šoféruje auto,“ uviedla polícia v statuse.

Polícia zistila, že muž mal v minulosti zákaz viesť motorové vozidlo, ktorý sa mu skončil. Šoférovať však naďalej nemohol, pretože sa nepodrobil nariadenému preskúmaniu zdravotnej spôsobilosti vo vzťahu k závislosti od alkoholu.

Domov
Zdieľať
Diskusia