Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
29. mája 2023, 11:35
Čas čítania 0:29

Prekvapeným šoférom policajti rozdávali pivo. Hliadky po Slovensku odmeňovali každého, kto pri kontrole nafúkal 0 promile

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti chcú akciou obmedziť šoférovanie pod vplyvom alkoholu.

Policajti v Topoľčianskom okrese rozdali počas dopravnej akcie „Buď rozumný“ 24 nealko pív. Počas celého týždňa žiadnemu šoférovi nenamerali alkohol v dychu, a tak im dali odmenu. Policajná akcia sa však konala po celom Slovensku a začala v pondelok 22. mája. 

Polícia sa zamerala najmä na bezpečnosť na cestách a nulovú toleranciu alkoholu u šoférov. Policajti kontrolovali šoférov, ale aj cyklistov a kolobežkárov. „Robíme to s cieľom, aby sme ochránili zodpovedných a ohľaduplných účastníkov cestnej premávky,“ vyhlásil riaditeľ dopravnej polície Tomáš Vrábel.

Spolu s výkonným riaditeľom Slovenského združenia výrobcov piva a sladu majú policajti a výrobcovia piva rovnaký cieľ. Chcú minimalizovať u vodičov alkohol za volantom. „V akcii Buď rozumný pokračujeme aj naďalej, preto ak si vypijete, za volant nesadajte,“ napísali policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia