Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
2. júna 2023, 20:58
Čas čítania 0:30

Na slovenské obrazovky príde nová televízna stanica. Zaujať chce novým obsahom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Divákov chce nalákať na dokumentárne seriály, ktoré na slovenských obrazovkách nemajú veľké zastúpenie.

Slovenskí televízni diváci budú mať na výber novú televíznu stanicu, ktorú pre nich chystá TV JOJ. Jej názov bude JOJ Svet a divákov sa bude snažiť nalákať na dokumentárny obsah, ktorý na našich obrazovkách nemá veľké zastúpenie, informuje portál Mediaboom.

Súkromná stanica si ešte koncom mája zaregistrovala ochrannú známku pod názvom JOJ Svet. K nej pridala aj nové logo, ktoré bude používať. Rovnako tak sa jej podarilo získať programovú licenciu na vysielanie, a tak je len otázkou času, kedy začne vysielať.

Podľa informácií portálu Mediaboom sa TV JOJ pripravuje na spustenie novej televíznej stanice so zameraním na dokumentárny obsah, ktorý bude ponúkať v slovenskom jazyku. 

Nateraz však nie je známy presný dátum, kedy uvedie televízia túto stanicu do prevádzky. Tá sa k téme nového konceptu na slovenských obrazovkách zatiaľ nevyjadrila.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Pexels/cottonbro studio
Domov
Zdieľať
Diskusia