Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
9. júna 2023, 8:55
Čas čítania 0:26

Na strednú školu v Košiciach nabehlo komando NAKA, lebo jej študent vraj vyrábal výbušniny. Nebezpečné recepty šíril cez internet

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ozbrojené komando vtrhlo do školy počas vyučovacej hodiny.

Národná kriminálna agentúra zasahovala vo štvrtok 8. júna na Obchodnej akadémii na Watsonovej ulici v Košiciach. Kriminalisti mali dlhodobo podozrenie, že jeden zo žiakov tretieho ročníka vyrába výbušniny, informujú Noviny.sk.

Chlapec vraj vyrábal neznáme chemické zlúčeniny a na internete komunikoval s pochybnými ľuďmi. Údajne im poskytoval recepty na výrobu výbušnín. Podľa zverejnených informácií polícia zatiaľ nevie, či chlapec s niekým aktívne spolupracoval, ani to, aké úmysly s výbušninami mal. Policajti študenta vypočuli.

V rámci akcie, ktorá dostala názov Frajer, vykonalo zásah ozbrojené komando pohotovostného policajného útvaru priamo počas vyučovacej hodiny na strednej škole. Študenti dostali počas akcie zákaz odísť z triedy a približovať sa k oknám, no bližšie informácie zatiaľ polícia nekomentovala.

naka
Zdroj: Facebook/Úrad špeciálnej prokuratúry GP SR
Domov
Zdieľať
Diskusia