Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
13. júna 2023 o 12:30
Čas čítania 0:36

Niekto sa „nasťahoval“ do vily mafiánskeho bosa pri Galante, ktorá prepadla štátu. Úrady o nezvyčajnej aktivite nevedia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V bývalej vile mafiána Sátora v obci Dolný Chotár je neznámy hosť.

Do rozostavanej vily mafiána Ľudovíta Sátora v obci Dolný Chotár, ktorá v minulosti prepadla štátu, sa nasťahovala neznáma osoba. Jej pozemok niekto v uplynulých mesiacoch ohraničil obrovskou plechovou bránou, štát však tvrdí, že o ničom nevie, informuje Napunk

Ide o nestrážený a odľahlý objekt na kraji obce, ktorý je prístupný len po poľnej ceste. Opustený bol už od roku 2002, keď sa mafiánska skupina sátorovcov stala terčom razie kukláčov.

Viac ako 20 rokov nebol pozemok ohraničený žiadnou bránou. To sa však počas posledných mesiacov zmenilo. Na novej bráne, ktorá na mieste pribudla, sa nachádza aj upozornenie o tom, že objekt je monitorovaný kamerovým systémom.

O aktivite v objekte štát nič netuší

Podľa informácií Napunku niekto zrekonštruoval vedľajšiu stavbu na pozemku. O aktivite na štátnom pozemku nevedela ani jeho správkyňa Lenka Maďarová, ktorej úlohou je speňažiť ho. Informácie o aktivite v objekte nemá ani majetkovoprávny odbor Okresného úradu v Žiline, ktorý dohliada na jeho konkurz.

sator
Zdroj: Reprofoto Google Maps/PZ SR
Domov
Zdieľať
Diskusia