Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. júna 2023 o 20:10
Čas čítania 0:27

Po diaľnici v Bratislave sa prechádzal Rocky Balboa, chytili ho policajti. Hliadku pobavil cudzinec s nečakaným filmovým menom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia je na chodcov na diaľnici zvyknutá, no tento prípad hliadku pobavil.

Bratislavská polícia v pondelok 12. júna zastavila muža, ktorý sa prechádzal po diaľnici D1. Napriek tomu, že policajti majú mnoho skúseností s chodcami na diaľnici, tento pán ich podľa policajného statusu na Facebooku prekvapil. 

Muž sa pri kontrole hliadke preukázal občianskym preukazom vydaným v cudzom štáte s menom a priezviskom známeho fiktívneho boxera z americkej Philadelphie. Napriek tomu, že Rocky Balboa policajtov pobavil, pokute sa aj tak nevyhol, pretože na diaľnici ako chodec nemal čo hľadať.

Polícia muža odviezla na bezpečné miesto a na Facebooku upozorňuje ostatných vodičov, že chodec na diaľnicu nepatrí. „Diaľnicu môžu používať len vodiči motorových vozidiel; iným nemotorizovaným účastníkom cestnej premávky, t. j. cyklista, chodec, je používanie diaľnice zakázané,“ napísali na sociálnej sieti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia