Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
14. júna 2023, 19:05
Čas čítania 0:56

Cena piva na koncerte Rammsteinu fanúšikov nepríjemne zaskočila. Na letisku v Trenčíne je už viac ako 20-tisíc ľudí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Trenčianske letisko sa začalo zapĺňať fanúšikmi od skorého poobedia.

V Trenčíne dnes večer vystúpi legendárna nemecká skupina Rammstein. Polícia na Facebooku upozornila, že už o 17.00 h poobede bolo na letisku viac ako 23-tisíc ľudí, aj keď vystúpenie sa začína až o ôsmej večer. Návštevníkov nepotešili ani ceny občerstvenia.

Organizátori pritom na letisku očakávajú vyše 40-tisíc návštevníkov. Ak si momentálne ešte len na ceste na koncert, na tomto odkaze si môžeš prečítať pokyny, ktoré polícia vydala. 

14. júna 2023, 11:55 Čas čítania 0:41 Náboženský spolok dáva ruky preč od modlitieb za zrušenie koncertu Rammsteinu. Od výzvy na Facebooku sa dištancoval Náboženský spolok dáva ruky preč od modlitieb za zrušenie koncertu Rammsteinu. Od výzvy na Facebooku sa dištancoval

Podľa portálu tvnoviny.sk zostali návštevníci po príchode do areálu zaskočení vysokými cenami za nápoje a občerstvenie, ktoré predajcovia fanúšikom ponúkajú. Miestne taxislužby vraj zvýšili svoje ceny aj o 10 percent.


Za pol litra čapovaného piva návštevníci zaplatia 6 eur, no k cene treba pripočítať 3 eurá za zálohovaný pohár. V praxi tak za prvé pivo človek zaplatí 9 eur, aj keď si po koncerte, samozrejme, môže zálohu za pohár vypýtať naspäť. Ak niekto nebude mať chuť na pivo, za radler napríklad zaplatí 5 eur.

​Dlhé kolóny od skorého poobedia 

Trenčianska polícia už v stredu poobede informovala o dlhých kolónach, ktoré sa pred letiskom vytvorili. „Problematický je vstup cez bránu na letisko. Usporiadatelia zrýchľujú vstupujúce autá,“ informovali policajti na sociálnej sieti. 

Vodiči však po 16.00 h musia rátať s extrémnym zdržaním. Návštevníci budú môcť na parkovisku stáť od 14. júna od 9.00 h do 15. júna 4.00 h ráno. Vstup na parkovisko sa bude nachádzať na letisku zo strany Opatoviec a bude riadne vyznačený dopravným značením a informačnými tabuľkami.

Domov
Zdieľať
Diskusia