Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
15. júna 2023 o 15:04
Čas čítania 0:25

AKTUÁLNE: Žiak sa dnes v škole pri Trnave vyhrážal, že odpáli celú budovu. Polícia okamžite uzavrela celé okolie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na políciu volala riaditeľka školy.

V meste Vrbové sa žiak vyhrážal, že odpáli celú školu, informuje polícia na Facebooku.„Krajské operačné stredisko v Trnave prijalo dnes informáciu od riaditeľky školy a ihneď dalo príkaz na jej evakuáciu,“ píše sa v statuse. Policajti okamžite uzavreli objekt školy aj okolie. 

Školu okamžite evakuovali. „Na miesto sme okamžite vyslali policajný výjazd s policajnými pyrotechnikmi a psovodmi, ktorí školu prehliadnu a vykonajú obhliadku miesta činu,“ informuje polícia.


„Policajní kriminalisti zároveň preverili všetky informácie smerom k študentovi, ktorí správu zaslal a ku konaniu sa priznal. Momentálne s ním polícia vykonáva potrebné procesné úkony. Bližšie informácie poskytneme verejnosti ihneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí,“ uzatvárajú v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia