Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
26. júna 2023 o 11:40
Čas čítania 0:33

Opitá žena s 2,7 promile v Snine prevrátila auto nabok, mala v ňom iba 4-ročné dievčatko. Narobila škodu za tisíce eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na vozidle vznikla škoda približne 3 000 eur a na zvislom dopravnom značení škoda vo výške 500 eur.

Z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky polícia v Humennom obvinila vodičku, ktorá v nedeľu 25. 6. po 17.00 h viedla opitá po ulici Komenského v Snine osobné vozidlo. Polícia o tom informovala prostredníctvom sociálnej siete.

Vodička na priamom úseku cesty s vozidlom narazila do dopravného značenia a v dôsledku nárazu sa vozidlo prevrátilo nabok.

„Vodička bola na mieste dopravnej nehody podrobená dychovej skúške, kde výsledok bol zarážajúci, dosiahol hodnotu takmer 2,7 promile. Čo bolo ešte horšie, je skutočnosť, že v aute v tom čase bolo aj štvorročné dievčatko. Našťastie pri nehode ani vodička a ani malé dievčatko neutrpeli vážne zranenia,“ potvrdila policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Na vozidle vznikla škoda približne 3 000 eur a na zvislom dopravnom značení škoda vo výške 500 eur. Vodička bola nakoniec obmedzená na osobnej slobode a obvinená z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Domov
Zdieľať
Diskusia