Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
28. júna 2023, 9:55
Čas čítania 0:31

Takto vieš na 3 mesiace ušetriť na bratislavskej MHD, ktorá od júla výrazne zdražie. Naďalej môžeš cestovať s lacnejšími lístkami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ušetriť môžeš nielen na jednorazových lístkoch, ale aj na električenke.

Bratislavská MHD bude od 1. júla drahšia takmer o pätinu. Pokiaľ si však stihneš kúpiť jednorazové cestovné lístky do zásoby, môžeš do 30. septembra cestovať za doterajšiu lacnejšiu cenu, píšu Bratislavské noviny.

„Jednorazové cestovné lístky kúpené pred 1. júlom ostávajú v platnosti do 30. septembra tohto roku. Po tomto termíne už budú platiť iba cestovné lístky vydané v zmysle novej tarify,“ oznámil hovorca Dopravného podniku Bratislava Martin Chlebovec.

Ušetriť môžeš aj na električenke

Električenku za starú cenu si môžeš kúpiť do 30. júna. „Do 30. júna vrátane platí súčasná tarifa. Predplatný lístok je možné kúpiť si s platnosťou 30 dní vopred. To znamená, že ak si cestujúci kúpi dňa 30. júna napríklad nezľavnený 30-dňový lístok pre zóny 100 + 101 s platnosťou od 30. júla, zaplatí podľa aktuálne platného cenníka,“ upresnil Chlebovec. 

bratislava mhd
Zdroj: Hlavné mesto SR Bratislava
Domov
Zdieľať
Diskusia