Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
28. júna 2023, 14:30
Čas čítania 0:44

Agresor v Humennom si pred bytom počkal na ženu, vtiahol ju dnu a znásilnil. Po útoku jej ukradol 2 000 €, polícia ho už má

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Za čin mu hrozí až 15 rokov vo väzení.

Muž z obce Kochanovce v Humenskom okrese čelí obvineniu z viacerých závažných skutkov, informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že okresný vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinov znásilnenia, sexuálneho násilia a obmedzovania osobnej slobody a tiež z trestného činu nebezpečného vyhrážania sa, porušovania domovej slobody a krádeže.

Uvedených skutkov sa údajne dopustil v piatok 23. júna popoludní v jednom z bytov v Humennom.

„Pred bytom počkal na ženu, ktorá vychádzala von, násilím ju vtiahol dovnútra, kde ju fyzicky napadol. Žene sa vyhrážal zabitím, pričom mal v ruke nôž. Konanie muža voči žene bolo neprípustné a vzhľadom na citlivosť celej situácie, ako aj na poškodenú nie je vhodné viac k udalosti dodať,“ uviedla hovorkyňa. Žene vzal aj hotovosť vo výške 2 000 eur. Následne z bytu odišiel preč s tým, že keď sa vráti, tak ju zabije.

Muža polícia zadržala a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Po získaní dostatočnej dôkaznej situácie protiprávneho konania ho polícia obvinila. Okresný vyšetrovateľ následne spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. „Ak sa obvinenému mužovi vina pred súdom preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody až na 15 rokov,“ uzavrela Ligdayová.

polícia
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Trenčiansky kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia