Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
29. júna 2023 o 16:13
Čas čítania 0:33

Krstiny v okrese Rimavská Sobota skončili tragédiou. Hromadná bitka si vyžiadala život 29-ročného muža

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Sobotňajšie krstiny v obci Jesenské skončili smrťou iba 29-ročného muža.

Oslavy krstín v obci Jesenské v okrese Rimavská Sobota skončili obrovskou tragédiou. Policajti museli vo večerných hodinách dňa 24. júna zasahovať v jednom z rodinných domov, kde došlo k hromadnej bitke. Tá si nakoniec vyžiadala život jedného z účastníkov osláv krstu, informuje polícia na sociálnej sieti.

Hromadnú bitku podľa policajtov spustila verbálna výmena názorov, ktorá nakoniec prešla do fyzických útokov. 

„V ten večer muselo na mieste zasahovať viacero policajných hliadok, žiaľ, táto hromadná fyzická potýčka si vyžiadala aj zásah záchranárov, ktorí z miesta odviezli ťažko zraneného 29-ročného muža,“ priblížili policajti zásah v obci.

Muž nakoniec podľahol zraneniam po prevoze do nemocnice. Polícia na mieste zadržala trojicu mužov vo veku 20, 22 a 26 rokov, ktorí sa na hromadnej bitke mali zúčastniť.

„Všetkým trom bolo vznesené obvinenie za zločin zabitia v súbehu s prečinom výtržníctva spáchaných formou spolupáchateľstva,“ uzavreli muži zákona.

Domov
Zdieľať
Diskusia