Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
5. júla 2023, 19:50
Čas čítania 0:28

Automobilka Škoda zaplatí za nočnú zmenu astronomickú sumu. Má aj niekoľko výhod

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Automobilka Škoda zaplatí za nočnú zmenu astronomickú sumu. Má aj niekoľko výhod
Zdroj: Škoda Auto

Účasť na nej navyše nebude povinná.

Automobilka Škoda Auto pre obrovský dopyt a potrebu rýchleho uspokojenia najmä nemeckých zákazníkov zavedie novú nočnú zmenu. Podľa portálu Topspeed.sk ponúkajú vysokú odmenu.

Účasť na nej bude síce dobrovoľná, motivácia zamestnancov je však jasná. Môžu si počas nej totiž zarobiť sumu, akú inde dostanú ľudia za celý týždeň. Požiadavkou odborov je plat priemerne 270 eur (hrubá mzda). Finálna suma vznikne sčítaním tarifnej mzdy, osobného ohodnotenia zamestnanca, príplatkov a vyjednanej prémie. Automobilka verí, že podmienky oslovia dostatočný počet ľudí a takzvaná šiesta nočná zmena (z piatka na sobotu) pôjde na plné obrátky.


Ako ďalej píše portál, odbory KOVO priblížili, že nočná zmena bude prebiehať v čase, keď nie je tak horúco a zamestnanci stále stihnú časť soboty stráviť so svojou rodinou. 

Ilustračná foto.
Ilustračná foto. Zdroj: Škoda Auto
Domov
Zdieľať
Diskusia