Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
10. júla 2023 o 10:26
Čas čítania 0:33

PREHĽAD: Slovenskí policajti pomáhajú turistom v Chorvátsku. Tu ich zastihnete

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po teréne sa pohybujú oblečení v slovenskej uniforme a v sprievode chorvátskeho kolegu.

Prezídium Policajného zboru aj tento rok vyslalo do Chorvátska osem policajtov. Sú rozmiestnení vo viacerých populárnych destináciách a v prípade potreby sú k dispozícii slovenským i zahraničným turistom, informuje TA3. 

V Chorvátsku budú pôsobiť počas letných prázdnin od 1. 7. do 31. 8. Po teréne sa pohybujú oblečení v slovenskej uniforme a v sprievode chorvátskeho kolegu.

Ich cieľom je v prípade potreby pomôcť turistom. Najčastejšie pomáhajú pri dopravných nehodách, strate alebo krádeži osobných vecí, pri ohrození života, ale aj pri zadržaní páchateľov, hľadaní stratených osôb či narúšaní verejného poriadku. 

OblasťAdresaTelefónne číslo
Crikvenica, Novi Vinodolski, Opatija, Cres, Krk, Mali Lošinj, Rab, Baška, Malinska, Mošćenička Draga(Primorsko-goranské policajné riaditeľstvo, policajná stanica Crikvenica, Ul. Kralja Tomislava 85+421 908 723 525
Trogir, Split, Podgora, Tučepi, Brela, MakarskáSplitsko-dalmatínske policajné riaditeľstvo, policajná stanica Trogir, Ul. Put Muline 1+421 908 723 526
policajti v chorvátsku
Zdroj: Ministerstvo vnútra SK
Domov
Zdieľať
Diskusia