Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
13. júla 2023 o 15:05
Čas čítania 0:32

V čakárni v Rožňave polial ľudí horľavinou a pokúsil sa ich zapáliť. Nepochopiteľný čin muža našťastie nedopadol tragicky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K incidentu došlo v stredu 12. júla.

V Rožňave v čakárni pred jednou z ambulancií polial muž v stredu (12. 7.) niekoľko ľudí pravdepodobne horľavou látkou a osoby sa pokúsil zapáliť. Útočníka sa polícii podarilo zadržať, uviedla to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

„Muž polial niekoľko tam sediacich osôb na rôznych častiach hlavy a tela doposiaľ neznámou, pravdepodobne horľavou látkou a snažil sa ich zapáliť. V tomto konaní mu však bolo zabránené,“ uviedla Ivanová. Ako dodala, čas liečenia osôb doposiaľ nebol špecifikovaný.

Polícia muža po zadržaní eskortovala do cely predbežného zaistenia. V súvislosti s prípadom bolo začaté trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví spáchaný v štádiu pokusu v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania.

„Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť,“ skonštatovala krajská policajná hovorkyňa s tým, že doposiaľ nebolo vznesené obvinenie žiadnej osobe.

Domov
Zdieľať
Diskusia