Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
14. júla 2023 o 6:50
Čas čítania 0:31

AKTUALIZOVANÉ: Diaľnicu D2 v smere do Bratislavy opäť sprejazdnili

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

AKTUALIZOVANÉ: Úsek diaľnice D2 medzi Lozornom a Stupavou v smere do Bratislavy, ktorý bol v piatok ráno uzatvorený z dôvodu odstraňovania následkov dopravnej nehody, opäť sprejazdnili. Na sociálnej sieti o tom informovala Zelená vlna RTVS.

„Na obchádzke po starej ceste je zdržanie stále približne hodinu,“ priblížila Zelená vlna s tým, že určitý čas bude trvať, kým sa kolóny úplne rozbehnú.

Diaľnica D2 je v smere do Bratislavy uzavretá z dôvodu odstraňovania následkov škodovej udalosti, ku ktorej došlo na 48. kilometri. Polícia o tom informovala prostredníctvom sociálnej siete

„Z toho dôvodu je realizovaný odklon cestnej premávky na výjazd smer Lozorno po štátnej ceste I/2,“ priblížili.

Zelená vlna priblížila, že vodiči stoja na diaľnici v kolóne už viac ako dve hodiny. Na obchádzke po starej ceste stratia približne hodinu. „V kolónach nezabudnite vytvoriť uličku záchrany,“ zdôraznila.

Domov
Zdieľať
Diskusia