Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
17. júla 2023 o 15:38
Čas čítania 0:32

VIDEO: V Malých Karpatoch natočil skákajúcu kenguru. Najskôr nechcel veriť vlastným očiam, myslel si, že ide o zajaca

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na malú kenguru upozornil hudobník a spisovateľ Peter Opet. Zviera stále nie je odchytené.

V Malých Karpatoch sa potuluje kengura, informuje o tom portál noviny.sk. Spozoroval ju hudobník a spisovateľ Peter Opet z kapely Polemic, ktorý sa bicykloval nad obcou Limbach a všimol si nezvyčajné zviera. Stretnutie so zvieraťom zaznamenal na video.

„Z diaľky som si myslel, že to je nejaký prerastený zajac. Očividne bolo zvyknuté na ľudskú prítomnosť,“ uviedol hudobník pre portál. „Bol to chlapec, trčali mu tam pohlavné znaky,“ usúdil. Podľa hudobníka sa exotickému zvieratku v prostredí Malých Karpát celkom páčilo.

Z prítomnosti kengury boli prekvapení aj miestni turisti, no obyvatelia tejto oblasti vedeli o človeku, ktorý v minulosti choval kengury a rôzne nezvyčajné zvieratá. Ten však televízii tvrdil, že kengura pobehujúca po lesoch nepatrí jemu. 

Kenguru pritom štátni ochranári monitorujú už tri mesiace. Podľa dostupných informácií sa aktuálne snažia vypátrať majiteľa, no táto snaha je zatiaľ neúspešná. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Peter ,,Petko" Opet (@peter_petko_opet)

Domov
Zdieľať
Diskusia