Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
18. júla 2023 o 10:48
Čas čítania 0:28

VIDEO: Takéto otáčanie kamionistu na slovenskej diaľnici si ešte nevidel. Ohrozil všetkých okolo seba, hrozí mu pokuta 300 €

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodičovi teraz hrozí pokuta vo výške 300 eur.

Bratislavskí policajti vyšetrujú prípad 50-ročného vodiča nákladného vozidla, ktorý sa pri diaľnici D4 v smere od Pezinka otáčal v protismere. Za nebezpečnú jazdu mu hrozí pokuta vo výške 300 eur, informujú policajti na sociálnej sieti.

„Ťahač zn. Scania spolu s návesom viedol v smere na diaľnicu D4 od Pezinka, kde sa otočil cez vodorovné dopravné značenie (vyšrafovaný priestor) a v protismernej časti vozovky až po začiatok pripájacieho pruhu na diaľnicu D4! Následne začal cúvať do protismeru a cez súvislú čiaru sa otočil na cestu II/502 a pokračoval v smere jazdy na Pezinok,“ priblížili.

Vodič týmto manévrom porušil viaceré dopravné predpisy. Za nebezpečnú jazdu mu teraz hrozí pokuta vo výške až 300 eur a zákaz vedenia motorových vozidiel na dva roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia