Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
18. júla 2023, 15:20
Čas čítania 0:36

FOTO: Polícia pri Šali zaistila 17 kíl marihuany, z ktorej sa vraj dá vyrobiť 35 600 dávok. Páchateľom hrozí 25 rokov basy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

S obrovským úlovkom sa policajti pochválili na sociálnej sieti.

Polícia Slovenskej republiky sa na sociálnej sieti pochválila veľkým úlovkom. V obci Žihárec po domovej prehliadke zaistila viac ako 17 kilogramov marihuany. Podľa predbežného expertízneho skúmania mohlo toto množstvo drogy poslúžiť na predaj až 35 600 jednorazových dávok drogy.

Počas prehliadky navyše zaistili 189 kusov zelených rastlín, pravdepodobne konope, biely kryštalický materiál s podozrením, že ide o metamfetamín, a množstvo pestovateľských komponentov.

Polícia uviedla, že prípadom sa bude zaoberať Národná kriminálna agentúra. „Príslušný vyšetrovateľ už vzniesol obvinenie jednej osobe za obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,“ uviedla polícia v statuse.

Za nelegálnu činnosť hrozí páchateľom trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov. „Zároveň bol na obvineného spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby, na podklade ktorého príslušný sudca vzal obvineného do väzby z dôvodu obavy z pokračovania v páchaní trestnej činnosti,“ informuje polícia o detailoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia