Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
21. júla 2023, 8:34
Čas čítania 0:33

Netflix ruší zdieľanie hesiel už aj na Slovensku. Streamovacia služba u nás navyše zavádza ďalšiu negatívnu zmenu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Netflix dúfa, že mu na malých trhoch stúpne počet predplatiteľov.

Populárna streamovacia služba Netflix ruší voľné zdieľanie jedného účtu pre viacero domácností aj na Slovensku. V mnohých krajinách vznikne možnosť vytvoriť tzv. „podúčty“, ktoré boli lacnejšie ako klasické predplatné. Slovensko sa však tejto zmeny nedočká, píše portál Vo Svete IT.

Slovensko je podľa spoločnosti na takýto krok malý trh. A teda rovnako ako Keňa, Chorvátsko či Indonézia, ani Slováci nebudú môcť za príplatok zdieľať svoj účet s inými domácnosťami. Netflix tak počíta s tým, že sa im na malých trhoch ešte zvýši počet predplatiteľov.

V našom článku si môžeš prečítať, či sa Netflixu oplatí rušenie zdieľaných hesiel.

Predplatitelia môžu očakávať e-mail, v ktorom im spoločnosť vysvetlí nové pravidlá. Portál však tiež informuje o tom, že je otázkou času, kedy príde Netflix aj na Slovensko s novým balíčkom základného plánu s reklamami, ktorý bude lacnejší ako klasický balík za 7,99 eura mesačne. 

netflix
Zdroj: Unsplash/Mollie Sivaram/na voľné použitie
Domov
Zdieľať
Diskusia