Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
22. júla 2023, 12:29
Čas čítania 0:32

Pes dohrýzol len osemročné dievča pri Považskej Bystrici. Skončilo na pohotovosti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Pes dohrýzol len osemročné dievča pri Považskej Bystrici. Skončilo na pohotovosti
Zdroj: Refresher

Zviera spôsobilo dievčatku nepríjemné zranenia.

V obci Sverepec, ktorá leží v okrese Považskej Bystrice, zaútočil pes na osemročné dievča, informuje portál TVnoviny.sk. Dievča utrpelo zranenia na ruke a zadnici. 

K incidentu údajne došlo, keď sa dievča vracalo zo zmrzliny. Keď uvidelo na ulici veľkého psa, zosadlo z bicykla a dalo sa na útek. Krátko nato sa však potklo. Vtedy pes zaútočil a začal ju hrýzť. Dievča skončilo na pohotovosti.

Ten istý pes už vraj v minulosti napadol dvoch ľudí. Podľa informácií televízie Markíza na ulici pohrýzol jedného pána do lýtka a zaútočil aj na motorkára. Zviera zrejme utieklo majiteľovi z pozemku. 

Len minulý mesiac sa stal podobný prípad aj v obci Krajné pri Myjave. Kríženec labradora a nemeckého ovčiaka spôsobil rovnako starému dievčatku vážne poranenia v hornej časti tela a na tvári. Na mieste zasahovali záchranári, poranené dievča priviezli do nemocnice v Bratislave. 

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia