Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
24. júla 2023 o 16:33
Čas čítania 0:35

Páchateľ v Nitre tankoval zadarmo, policajti ho nevedia vypátrať. Využil na to tento trik

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Za uplynulé obdobie ide už o druhý prípad, v ktorom páchateľ obišiel pravidlá a z čerpacej stanice odišiel bez zaplatenia.

Policajti v Nitre vyšetrujú prípad neznámeho páchateľa, ktorý na čerpacej stanici v Nitre natankoval palivo a následne z nej bez zaplatenia odišiel. Na to, aby ho nedokázali identifikovať, využil jednoduchý trik. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

„Polícia v Nitre žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po vodičovi, ktorý na čerpacej stanici na Novozámockej ulici v Nitre dňa 13. 04. 2023 v čase o 16.17 hod. natankoval do osobného auta Peugeot červenej farby pohonné hmoty za viac ako 50 eur a z miesta bez zaplatenia odišiel,“ priblížili muži zákona.

Páchateľ pritom výrazne skomplikoval prácu polícii. Počas tankovania totiž využil kradnuté evidenčné číslo z iného vozidla, ktoré bolo umiestnené len na prednej strane auta. Polícia preto žiada o pomoc pri identifikácii neznámeho muža.

Za posledný týždeň ide už o druhého páchateľa, ktorý využil služby čerpacích staníc bez zaplatenia. Podobnú situáciu evidujú aj trnavskí policajti, ktorí upozornili na podobný prípad.

Domov
Zdieľať
Diskusia