Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
29. júla 2023 o 14:17
Čas čítania 0:33

VIDEO: Traja mladíci v Poprade prepadli 80-ročného starčeka, nechali ho ležať na zemi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dôchodca sa márne snažil brániť barlou.

V popradskom parku prepadla partia násilníkov 80-ročného dôchodcu. Po tom, ako ho trojica okradla, nechala ho ležať na zemi a utiekla. Starčekovi bola pri krátkom zápasení márna invalidná palica.

K incidentu prišlo pod mestskými kamerami, a tak sa muži, z ktorých má najmladší len 14 rokov, ocitli do jednej hodiny v rukách polície. Prepadnutý muž neutrpel žiadne zranenia, krádežou mu vznikla škoda 87 €.  Záber z bezpečnostnej kamery sa podarilo získať TV Markíza.

Podľa polície prišlo k prepadnutiu neďaleko železničnej stanice. „20-ročný obvinený pristúpil k seniorovi zozadu, ľavou rukou ho zovrel v oblasti ramien a pravou mu vytiahol zo zadného vrecka nohavíc peňaženku. Poškodený sa aktívne bránil barlou, ktorou sa zaháňal na ďalších dvoch obvinených. Po zmocnení sa peňaženky obvineným tento stiahol poškodeného na chodník, kde ho nechal ležať na chrbte. Následne všetci traja z miesta ušli,“ informuje polícia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia