Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
1. augusta 2023 o 8:32
Čas čítania 0:34

VIDEO: Vlk v obci na strednom Slovensku roztrhal ovcu. Majiteľka útok natočila, odohral sa kúsok za jej domom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žena natočila vlka ťahajúceho ovcu priamo za jej domom.

V obci Liptovská Lúžna pri Nízkych Tatrách dotrhal vlk ovcu iba kúsok za domom. Napriek tomu, že ovce chránil elektrický plot, vlk sa k zvieratám dostal vďaka tomu, že plot jednoducho preskočil.

„Priatelia, dávajte si pozor, ak pôjdete na Medokýš (prameň za Liptovskou Lúžnou, pozn. red.). Včera na pravý obed prišiel za náš dom vlk a roztrhal ovcu,“ napísala na Facebook žena, ktorej sa útok podarilo natočiť. V komentároch sa okamžite strhla diskusia o tom, či naozaj išlo o vlka alebo iba psa podobného vlkovi, no podľa všetkého skutočne útočil vlk.

Vlci roztrhali vo Svidníku dvoch psov

Pred pár dňami vlci napadli a roztrhali dvoch psov v meste Svidník. Svedok videl, ako vlci preskočili plot a po útoku z miesta odišli. Obyvatelia v dedine sú na vlkov zvyknutí, no to, že sa pohybujú aj priamo v obci, je podľa miestnych veľmi nezvyčajné, informujú tvnoviny.sk

Domov
Zdieľať
Diskusia