Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
2. augusta 2023 o 7:22
Čas čítania 0:30

Bizarný útok v Bratislave: Žena použila petangovú guľu aj stoličku, policajti neverili vlastným očiam

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa stal v Bratislave v mestskej časti Rusovce.

Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti informovala o konflikte medzi dvoma ženami, ktorý vyvrcholil zaútočením jednej z nich pomocou petangovej gule.

„Policajti piateho bratislavského okresu sa zaoberajú objasňovaním okolností incidentu, ku ktorému došlo počas uplynulého víkendu,“ uviedla polícia na webe. Podľa informácií sa incident stal v mestskej časti Rusovce. Medzi dvoma ženami malo dôjsť k verbálnemu konfliktu, ktorý sa jedna z nich rozhodla ukončiť petangovou guľou. 

„S guľou v ruke ju mala zasiahnuť do oblasti hlavy a iných častí tela, pričom následne mala vziať do ruky aj stoličku a zahnať sa opäť na poškodenú ženu,“ informuje polícia. V jej konaní jej mal zabrániť svedok celého incidentu. „Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V v tejto súvislosti objasňuje okolnosti podozrenia zo spáchania trestného činu výtržníctva,“ uvádza polícia.  

Domov
Zdieľať
Diskusia