Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
3. augusta 2023 o 15:00
Čas čítania 0:33

VIDEO: Motorkár sa medzi obcami rútil rýchlosťou 300 km/h. Záberom sa sám naivne pochválil na internete, teraz ho hľadá polícia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Neznámy vodič motocykla značky Honda vystrájal na ceste prvej triedy. Pre jazdu rýchlosťou 300 km/h ho teraz hľadá polícia.

Motorkár sa na internete chválil zbesilou jazdou rýchlosťou 300 km/h. Pre porušenie pravidiel cestnej premávky ho teraz hľadá česká polícia. Na Youtube zverejnila zábery, ktoré dokazujú nebezpečné predbiehanie v závratnej rýchlosti medzi obcami v okrese Český Krumlov.

„Z videa, ktoré si vodič motocykla sám natočil a následne zverejnil na sociálnych sieťach, vyplýva, že počas jazdy nebezpečne predbiehal na miestach, kde je to zakázané, a zároveň sústavne porušoval maximálnu povolenú rýchlosť. Jeho tachometer v niektorých momentoch videa ukazuje rýchlosť blížiacu sa k tristo kilometrom za hodinu,“ spresnili policajti. 

Policajti uviedli, že motocyklista pravidlá porušoval opakovane. „Povolenú rýchlosť prekračoval aj v obci Čierne v Pošumaví, kde miestami jazdil rýchlosťou presahujúcou stodvadsať kilometrov za hodinu. Vodič motocykla svojou jazdou riskoval nielen svoj život, ale aj životy ostatných účastníkov cestnej premávky,“ priblížila Polícia ČR a zároveň verejnosť požiadala o pomoc s jeho hľadaním.  

Domov
Zdieľať
Diskusia