Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
7. augusta 2023, 10:10
Čas čítania 0:47

TV Joj musela predčasne ukončiť živé vysielanie správ v primetime. Toto je dôvod

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prvé problémy sa objavili už na začiatku.

Najsledovanejšie spravodajské vysielanie TV Joj v nedeľu prerušili pre technické problémy. Prvé problémy si pritom mohli diváci všimnúť už na začiatku vysielania Novín. Týkali sa zvuku. Podľa portálu Media Boom praskal počas časomiery aj úvodnej zvučky v hudobnom podmaze zvuk. Následne televízia vysielala bez viditeľných problémov.

Tie sa však vrátili presne o 20.00 h, keď začali pracovníci televízie viditeľne improvizovať. V priebehu čítania správy o ruskom útoku na Ukrajinu vypadol kompletne zvuk aj slová moderátorky Lucie Barmošovej. Diváci sa pozerali iba na zábery z miesta útokov. 

Nasledujúcu polminútu sa TV Joj snažila problém v hlavných Novinách vyriešiť, no naďalej vysielala len obrázky bez zvuku. Keď sa technické problémy nepodarilo hneď vyriešiť, televízia improvizovane nasadila minútový reklamný blok.

Televízia po bloku reklám odvysielala ešte sériu upútaviek, po ktorej nepokračovali Noviny, ale rovno Najlepšie počasie. Keďže túto reláciu nahrali dopredu, nevyskytli sa v nej technické problémy.

19. februára 2023, 22:00 Čas čítania 3:04 Seriál Iveta mal skvelý rozbeh, nadšenie však rýchlo opadlo a v závere prišiel nával klišé (Recenzia) Seriál Iveta mal skvelý rozbeh, nadšenie však rýchlo opadlo a v závere prišiel nával klišé (Recenzia)

Televízia nedokázala spojazdniť spravodajskú réžiu ani pre športový servis, ktorý stále čakal na svoje odvysielanie na živo. Najlepšie počasie nakoniec TV Joj v nedeľný večer odvysielala v priebehu polhodiny dvakrát.

Reláciu Šport nakoniec Lenka Čviriková Hriadelová odvysielala z menšieho štúdia spravodajskej stanice Joj 24. Športový servis neotvárala klasickou zvučkou, ale grafikou spravodajskej televízie.

Domov
Zdieľať
Diskusia