Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
7. augusta 2023, 17:41
Čas čítania 0:25

Veľká kozmetická značka zatvára predajne v mnohých krajinách. Majitelia už majú jasno v tom, čo bude s tými slovenskými

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Firma má problémy od pandémie covidu-19.

Známa kozmetická značka Yves Rocher zatvára svoje predajne v niekoľkých európskych krajinách. Francúzska spoločnosť má problémy už od pandémie a týmto krokom sa snaží o ekonomickú udržateľnosť na trhu, píšu tvnoviny.sk.

Kozmetická firma sa rozhodla svoje predajne zatvoriť v Nemecku, Rakúsku a vo Švajčiarsku. Ide približne o 140 obchodov. Prevádzky má firma po celej Európe vrátane Slovenska a Česka. Podľa konateľa pre Česko a Slovensko Miroslava Kubrichta tieto prevádzky zatiaľ zatvoriť neplánujú. 

„Podobné opatrenia nie sú plánované v prípade Českej ani Slovenskej republiky a tieto zmeny žiadnym spôsobom neovplyvnia distribúciu produktov Yves Rocher, ktoré budú naši verní spotrebitelia aj naďalej môcť nájsť prostredníctvom všetkých dostupných predajných kanálov,“ informoval Kubricht.

yves-rocher.sk
Zdroj: yves-rocher.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia