Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
7. augusta 2023, 20:33
Čas čítania 0:48

Veľký mobilný operátor od septembra zvyšuje ceny o desiatky percent. Zákazníci si priplatia za volanie, správy aj dáta

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ide o ponuku v rámci služby O2 Fér.

Mobilný operátor O2 zvyšuje od 12. septembra tohto roka cenu volaní o 0,02 eura za minútu, ako aj cenu SMS správ. Ide o ponuku v rámci služby O2 Fér. Dôvodom je podľa operátora rozširovanie 5G siete a zlepšovanie služieb. Spoločnosť o tom informovala na svojej oficiálnej webstránke.

Zákazníci za odoslanie jednej SMS správy pôvodne zaplatili 0,06 eura a suma volania za minútu bola vo výške 0,13 eura. Po novom bude cena hovoru stáť 0,15 eura za minútu a cena SMS sa zvýši na 0,08 eura. Operátor zároveň mení aj objem denných internetových balíčkov z 500 megabajtov (MB) na 700 MB so zmenou ceny 0,75 eura/deň na 0,95 eura/deň a balíček jeden gigabajt (GB) na 1,5 GB so zmenou ceny z jedného eura/deň na 1,30 eura/deň.

Zákazníci majú právo odstúpiť od zmluvy

Mobilný operátor na svojej webstránke doplnil, že pokiaľ zákazníci s úpravou cien nesúhlasia, majú právo bez sankcií odstúpiť od zmluvy o poskytovaní služieb. Čas na to majú do jedného mesiaca.

Úprava cien sa netýka benefitu volaní zadarmo po jednej minúte na čísla O2 Slovensko. Mesačný balík O2 Internet 2 GB, Neobmedzené volania v SR a celej EÚ a mesačný poplatok za službu vo výške dvoch eur ostávajú naďalej bez zmeny.

O2
Zdroj: O2
Domov
Zdieľať
Diskusia