Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
9. augusta 2023 o 12:41
Čas čítania 0:34

AKTUÁLNE: Polícia opäť sprejazdnila diaľnicu D2

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia o uzavretí diaľnice informovala na Facebooku.

AKTUALIZÁCIA 13.40 h: Diaľnica D2 je po nehode pri odpočívadle Sekule opäť prejazdná v oboch pruhoch. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti. Podľa Zelenej vlny RTVS vodiči v kolóne stratia asi polhodinu. „Aj naďalej upozorňujeme vodičov, aby zvýšili svoju pozornosť pri prejazde týmto úsekom,“ dodala polícia.

Polícia musela uzatvoriť diaľnicu D2 od hraníc s Českou republikou v smere do Malaciek. 

„Aktuálne diaľniční policajti KR PZ v Bratislave vykonávajú potrebné úkony spojené s dopravnou nehodou na diaľnici D2 smer Malacky, približne 9. kilometer,“ oznámila.

„Podľa doposiaľ zistených informácií došlo na diaľnici D2 smer Malacky k stretu nákladného motorového vozidla s dodávkou,“ informuje v statuse.

Vodičov prichádzajúcich z Českej republiky na Slovensko polícia vyzvala, aby namiesto diaľnice D2 využili alternatívnu trasu po starej ceste na Malacky (smer Sekule – Moravský Svätý Ján).

Domov
Zdieľať
Diskusia