Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
10. augusta 2023 o 16:55
Čas čítania 0:45

Nové detaily o náhlom úmrtí známej fitnes trénerky Diany Hô Chí. Zomrela v Chorvátsku, oživovali ju niekoľko hodín

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

V Chorvátsku s priateľom trénovala freediving, jej telo našli 100 metrov od pobrežia.

Známa slovenská fitnes trénerka Diana Hô Chí podľa najnovších informácií zomrela v utorok 8. augusta neďaleko obce Blato na ostrove Korčula v Chorvátsku. Bezvládne telo influencerky objavil jej priateľ na morskej hladine, informujú Topky.

„Išiel ju už zavolať, aby išla von, a vtom si všimol, že tam pláva telo. Okamžite zavolali záchranku, aj ju tam oživovali. Žiaľ, už sa nedalo nič robiť,“ uviedla pre Topky Dianina sestra Lucia.

Príčina smrti stále nie je známa

S priateľom Diana v Chorvátsku nacvičovala freediving, teda potápanie bez dýchacieho prístroja. Dianin priateľ bol zároveň akreditovaným inštruktorom tejto športovej disciplíny a smrť utopením podľa slov sestry vylúčil.

Rodina však nateraz netuší, čo presne spôsobilo jej nečakané úmrtie, čaká sa preto na výsledky pitvy. Podľa jej sestry však telo nevykazovalo známky utopenia, mohla podľa nej napríklad dostať zástavu srdca alebo mozgovú príhodu.

Dianino telo našli v utorok poobede okolo 14.30 h. Nachádzalo sa približne sto metrov od pobrežia, tri hodiny ju oživovali a privolaný lekár ju vyhlásil za mŕtvu o 17.30 h, dodáva chorvátsky portál morski.hr

Diana Hô Chí nečakane zomrela vo veku 39 rokov. O jej smrti sme ťa informovali v našom predošlom článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia