Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
15. augusta 2023 o 7:40
Čas čítania 0:39

Z Ruska hlásia už 25 mŕtvych po obrovskom výbuchu čerpacej stanice. Masívny požiar zranil desiatky ľudí

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Výbuch sa odohral v dagestanskom meste Machačkala.

Najmenej 25 ľudí prišlo o život a desiatky ďalších utrpeli zranenia pri výbuchu a požiari na čerpacej stanici v ruskej autonómnej republike Dagestan. Informovala o tom v utorok agentúra Reuters s odvolaním sa na miestne záchranné zložky.


K požiaru došlo v pondelok večer v dagestanskej metropole Machačkala. Zranených bolo ďalších 66 ľudí, z toho desiati sú v kritickom stave, uviedla ruská štátna tlačová agentúra RIA Novosti s odvolaním sa na námestníka ruského ministra zdravotníctva Vladimira Fisenka.


Medzi zranenými je 13 detí, uviedla agentúra Interfax s odvolaním sa na dagestanské ministerstvo zdravotníctva. Podľa svedka požiar vznikol v oblasti, kde boli zaparkované autá, a rozšíril sa na čerpaciu stanicu.


Videozáznam, ktorý zverejnila RIA Novosti, zachytáva plamene stúpajúce z budovy a následný obrovský výbuch. Požiar sa podľa ruského ministerstva rozšíril na plochu približne 600 štvorcových metrov. Na mieste zasahovalo 260 hasičov.

Domov
Zdieľať
Diskusia