Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. augusta 2023 o 21:57
Čas čítania 0:27

Nečakane zomrela iba 28-ročná fitneska z Prievidze. Bola osobná trénerka aj výživová poradkyňa

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dajana Dulovcová sa venovala súťaženiu vo fitnese aj trénerstvu.

Iba 28-ročná osobná trénerka Dajana Dulovcová nečakane zomrela. Známa bola predovšetkým v okolí Prievidze, kde sa venovala práci výživovej poradkyne. Poznali ju však ľudia po celom Slovensku ako súťažiacu v bikini fitnese, píše portál zregiónu.sk.

Jej rodina a blízki priatelia po tragickom úmrtí smútia. Mnohí fanúšikovia Dajany rodine cez sociálne siete vyjadrujú úprimnú sústrasť a podporu. „Neopísateľná bolesť naplnila naše srdcia, keď nám dňa 10. augusta odišla naša najmilovanejšia dcéra, vnučka, priateľka, sesternica, neter a kamarátka,“ zverejnili na Facebooku smútočný oznam. 

Blízki na Dajanu spomínajú ako na človeka s veľkým srdcom. Pár dní pred smrťou napríklad dokázala pomôcť mužovi, ktorý prišiel o strechu nad hlavou. Fitneska na sociálnej sieti usporiadala zbierku, aby mužovi bez domova pomohla. 

Dajana Dulovcová
Zdroj: Facebook/Dajana Dulovcová
Domov
Zdieľať
Diskusia