Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jana Chovancová
19. augusta 2023, 13:47
Čas čítania 0:50

VIDEO: Iba 14-ročné dievča sa za bieleho dňa stalo obeťou sexuálneho obťažovania. Páchateľ zaútočil priamo v autobuse

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zdá sa, že páchateľovi neprekážali ľudia ani kamera. Za bieleho dňa napadol neplnoleté dievča v autobuse.

Iba 14-ročné dievča z Prahy má za sebou nepríjemnú skúsenosť z cesty mestskou hromadnou dopravou. V autobuse ho totiž napadol muž, ktorý ho obchytkával a bránil mu vystúpiť. K incidentu prišlo pred dvoma mesiacmi, polícia Českej republiky však teraz zverejnila video zo záznamu v električke. Píšu o tom TV noviny.

Video má polícii pomôcť s identifikáciou neznámeho páchateľa. Ako je známe zo záznamu, krátko pred desiatou hodinou nastúpil do autobusu číslo 125 na zastávke Jakobiho v Prahe mladý muž. Jeho kroky viedli priamo k „štvorsedačke“, kde vtedy sedelo aj 14-ročné dievča. 

Na zázname vidieť, ako sa k dievčaťu páchateľ správa agresívne, dotýka sa ho a v reakcii na jeho nevhodné správanie sa dievča snaží vytrhnúť sa mu zo zovretia. Muž ho však pustiť nechce. 

„Oboma rukami ju uchopil v oblasti stehien a ruky sa snažil posúvať až k rozkroku. Napadnutá sa bránila a snažila sa okamžite z útočníkovho zovretia vymaniť, čo sa jej po chvíli podarilo a utiekla do zadnej časti autobusu,“ uviedol pre TV noviny hovorca pražskej polície Richard Hrdina.

Násilné správanie útočníka si všimol šofér autobusu, ktorý zasiahol a z dopravného prostriedku ho vykázal von. Páchateľ je podľa polície obvinený aj zo spáchania trestného činu výtržníctva. V prípade dokázania viny tak môže stráviť za mrežami až dva roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia